Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

"Πανικός στα παρασκήνια" Ken Ludwig 2ο Λύκειο ΚαστοριάςΓια άλλη μια χρονιά η Θεατρική Ομάδα του 2ου Λυκείου Καστοριάς έδωσε το εξαιρετικό παρόν στα θεατρικά δρώμενα του τόπου.
Οι μαθητές μας συνεπήραν με το υποκριτικό τους ταλέντο,  μας συγκίνησαν με την προσπάθειά τους, μας αναζωογόνησαν με το πηγαίο γέλιο που μας προκάλεσαν.
Η ομάδα των εμψυχωτών, Βαρβάρα Μπελερή, Μάρθα Τσιάτσιου, Αργυρώ Κούμα, Σοφία Κοροβέση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα.
Το χορευτικό με την άψογη παρουσία του φροντισμένη από τη δασκάλα χορού Αναστασία Δελιγιάννη ήταν ο  άριστος πρόλογος για το απολαυστικό κυρίως θέμα...
Κι ο επίλογος αντάξιος... Το χειροκρότημα του κοινού στην κατάμεστη αίθουσα της ΕΔΗΚΑ, η υπόκλιση ανακούφισης κι ευτυχίας των ηθοποιών, η χαρά και η δικαίωση των εμψυχωτών, τα λόγια του Διευθυντή, Δημήτρη Κωστούλα δείγμα συμπόρευσης στην προσπάθεια μαθητών κι εμψυχωτών.

Στιγμιότυπα Και λίγο από παρασκήνια...
2 σχόλια:

  1. Σ' ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και για το πηγαίο σου γέλιο! Το σχολείο μας αγαπά το θέατρο και το αποδεικνύει έμπρακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή